Categories
Hva skjer

Balansenøkler i Oslo

Nytt 10 ukers kurs for mennesker med CFS/ME og lignende tilstander

Balansenøkler er et kurs for deg som er i ferd med å gjenvinne helse og livslyst etter sykdom eller andre store belastninger. Dette 10 ukers kurset er spesiellt rettet mot mennesker med CFS/ME, men passer også for andre med plager og utmattelse som søker nøkler til balanse i kroppen og i livet. Kurset har som formål å sette i gang gode forandringer på den lette og myke måten. Hver kursøkt starter med en kort forelesning, en for hver “balanse-nøkkel”, for eksempel balansen mellom “gjøre og være”, “innpust og utpust”, “indre og ytre”, “jeg og du” eller “pacing og leading”. Selve treningen består av lett qigong (kinesiske helseøvelser), meditasjon, avspenning og enkle mentale teknikker. Vi avslutter med grønn te, medbragt matpakke og uformell samtale.

Tid: Onsdag 15 september 2010  kl.14.15-16.15  og 10 onsdager.
Sted: Norsk Taiji Senter, Havnelageret, Langkaia, Oslo Havn (Nærmeste nabo til operaen)
Pris:  kr. 2600 (inkludert CD)

Påmelding her

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.