Categories
Hva skjer

Balansenøkler for CFS/ME

Balansenøkler  i Oslo februar – mai 2012

Balansenøkler I:  12-ukers begynner-kurs for mennesker med CFS/ME og lignende tilstander
Sted: Rinzai Zen Senter Grønlandsleiret 31, 2. etg. 0190 Oslo
Tid:
Oppstart onsdag 29. februar kl. 14.15 – 16.15
Pris:  kr. 2.600 inkludert CD

Balansenøkler II: 12-ukers-kurs for deg som har gjennomført Balansenøkler I
Sted: Rinzai Zen Senter  Tid: Oppstart onsdag 29. februar kl.11.30 – 13.30
Kontaktinformasjon og påmelding her

Balansenøkler er et kurskonsept rettet mot mennesker på vei for å gjenvinne helse og livslyst etter sykdom eller andre store belastninger. Dette 12-ukers kurset er skreddersydd for mennesker med CFS/ME, men passer også for andre med tilstander preget av utmattelse og lav toleranse for trening og aktivitet, som f.eks. fibromyalgi og post-cancer fatigue. Kurset har som formål å sette i gang gode forandringer på den lette og myke måten. Hver kursøkt starter med en kort forelesning, en for hver “balansenøkkel”, for eksempel balansen mellom “gjøre og være”, “innpust og utpust”, “indre og ytre”, “jeg og du” eller “pacing og leading”. Selve treningen består av lett qigong (kinesiske helseøvelser), liggende meditasjon, avspenning og enkle mentale teknikker. Vi avslutter med grønn te, medbragt matpakke og uformell samtale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.