Categories
Hva skjer

Koronatid

Det er lenge siden det ble postet noe på denne siden. Den viktigste grunnen til det, er at jeg de siste to årene har hatt hendene fulle med flytting. Det har vært flytting av gamle foreldre til omsorgsboliger, salg og tømming av barndomshjemmet, flytting av gamle foreldre til sykehjem, tømming av omsorgsboliger, og så salg av huset mitt på Nesodden og flytting i ny bolig i Oslo.

Underveis i denne prosessen har jeg holdt mine to årlige retreater på Prestegården og mine årlige workshops på Norges Musikkhøgskole. Individuell veiledning har stort sett foregått på telefon og skype. Jeg har ventet på en tid uten bananesker og bobleplast, så jeg kunne finne ut hva slags virksomhet mitt lille firma skal engasjere seg i videre.

Den tiden har kommet nå, men den har blitt helt annerledes enn jeg hadde forestilt meg! Jeg hadde ikke før sagt opp kontoret mitt på Fridtjof Nansens plass og begynt å ta imot klienter i Dunkers gate 4D, der jeg bor – så kom koronakrisen. Nå må alle planer om veiledning og undervisning ved fysiske møter, legges på is.

Men mens andre prøver å innføre en ny digital arbeidshverdag, har jeg allerede hatt telefon og internett som min viktigste arbeidsplass i mere enn 15 år. Jeg har veiledet både enkeltmennesker, par og familier og undervist hele grupper på skype, og vet at dette fungerer aldeles utmerket.

Dette innlegget er en invitasjon til deg som ønsker veiledning og trening på telefon eller internett. Det kan handle om håndtering av fysisk og psykisk helse, pleie av relasjoner, instruksjon i innetrening som f.eks. qigong, eller innspill til rydding, kasting og sortering. Det siste vet jeg mange bruker tiden sin til nå. Og med de siste årenes erfaring, har jeg fått ett og annet å lære bort her 🙂

Veiledning koster som tidligere 600kr/60 min. Du betaler bare pr. minutt (10 minutter koster 100 kr osv.)

Ta kontakt på telefon: 984 69 109 eller på e-mail: msparre@tropos.no Det koster ingenting.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.